Ervaringen

Alle ervaringen van mensen die ik heb geholpen.

De massage die ik ontving van Kathelijne was heerlijk. Zeer professioneel met alle aandacht en liefde die je wenst! Na afloop voelde ik me super relaxt en verwend.

Anoniem

De massage die ik ontving van Kathelijne was heerlijk. Zeer professioneel met alle aandacht en liefde die je wenst! Na afloop voelde ik me super relaxt en verwend.

Anoniem
Ik kwam bij Kathelijne en wilde graag een wekelijkse massage.
Nét toen ik bij haar kwam, was ik erachter gekomen dat ik zwanger was. Kathelijne heeft vervolgens informatie ingewonnen hoe te masseren bij iemand met een kind in haar buik. De daaropvolgende maanden heeft ze me telkens heerlijk gemasseerd. Ik ging elke avond rozig naar huis. Zelfs mijn zoontje reageerde regelmatig door even te draaien en te reageren via m’n buikwand. Samen, met de gesprekken vooraf en in de praktijk en, zeker in een, voor mij zo bijzondere periode, voelde het ontspannen, veilig en vooral heerlijk.
Margot

Kathelijne heeft me geholpen om beter naar mijn lichaam en gevoel te luisteren, zodat ik beter met stress en negatieve gevoelens om kan gaan.

Anoniem

Heerlijke ontspannen door de warme en liefdevolle aanraking van Kathelijne

Anoniem

De massage was heerlijk! Prettige omgeving en sfeer, die samen met de hele fijne en professionele handen van Kathelijne zorgden voor een weldadig uur en een ontspannen gevoel daarna.

Anoniem

Fijn mens, fijne massage en een fijne beleving. (www.katharinagrippaldi.com )

Katharina Grippaldi

De massage die ik kreeg van Kathelijne was heel fijn. Zij werkt met veel aandacht en in een prettige lichte ruimte. Ik voelde erna dat ik weer meer contact had met mijn lichaam en hoe ontspannend afgestemde aanraking kan zijn

Sophie

Zo fijn! Eigenlijk zou iedereen een keer moeten gaan. Alle aandacht en tijd. Puur genieten.

Sanne

Sinds een jaar krijg ik bd massage therapie van Kathelijne van Beek.
Het is het beste wat me had kunnen overkomen. ik zou me geen betere, lieve , invoelende , aanvoelende , meevoelende, intelligente meedenkende, stimulerende, zachtaardige toegewijde therapeute kunnen wensen.

Ik heb eerder andere therapien gevolgd waarbij ik me altijd een patient heb gevoeld aan wie iets mankeert: een probleem dat moet worden geanalyseerd en opgelost.
Bij Kathelijne heb ik vanaf dag 1 het gevoel gekregen dat ze me ziet als een mens met inderdaad problemen, maar in eerste plaats mens. Daardoor voel ik me gezien, daarnaast krijg ik ook erkenning voor mijn leed, zonder daarbij als slachtoffer bestempelt te worden. Ze probeert zo goed mogelijk bij mij en mijn ontwikkeling aan te sluiten en doet dat met heel haar hart en ziel tegen een reële vergoeding.

De massages zijn heel integer en respectvol. Ze let goed op je lichaamstaal en wat je nodig hebt en prettig vind en probeert bij je aan te sluiten in jouw tempo.
Wat het mij tot nu toe gebracht heeft.

Beter contact met mijn lichaam, emoties, gevoelens, betere aarding.
Meer zelfacceptatie , ontwarring van oude schuldgevoelens. Meer mezelf zijn. Zelfwaardering . Meer in liefdevol en gelijkwaardig contact komen met mezelf en anderen .
Kortom ik kan iedereen aanraden om eens een afspraak te maken met Kathelijne als je niet lekker in je vel zit om wat voor reden dan ook.

Anoniem
Als je echt goed bij jezelf wilt komen -fysiek en mentaal – , in een fijne sfeer, met iemand die werkelijk aandacht heeft – dan raad ik je van harte aan om bij Kathelijne langs te gaan voor een massage of behandeling.
Het is heerlijk toeven in haar therapieruimte. Je krijgt tijd om helemaal aan te komen onder het genot van een kopje thee en een gesprek; een eerste stap om de buitenwereld buiten te laten. De massage die daarna volgt doet de rest. Kathelijne gebruikt heerlijke olie, er is een prettig muziekje en ze neemt alle tijd om je lichaam zo te behandelen dat je het gevoel hebt dat alles weer ontspannen stroomt cq. tot rust is gekomen waar het nodig is.
Anja

Kathelijne heeft me leren luisteren naar kleine signalen van mijn lichaam.  Ik vond het spannend en soms ook “vervelend”, niet weten wat te voelen, dat bracht onrust. Kathelijne liet mij ervaren dat niet weten ook oké is. En daarmee kon ik juist steeds beter verwoorden wat ik voel en kreeg ik rust. Ik heb geleerd in het hier en nu te durven zijn, te accepteren wat er is. De toekomst komt wel, je hoeft nog niet alles te weten, vertrouw op jezelf vanuit het hier en nu.

Ingrid
Ik ben bij Kathelijne terecht gekomen omdat ik in eerste instantie meer contact wilde met mijn lijf. Ondertussen zat ik ook in en heftige periode in mijn leven, en ik ontdekte dat door de gesprekken en de massages van Kathelijne de gebeurtenissen een plek kon geven.
Ook als ik niet in de praktijk was, maar in het dagelijks leven kon ik steeds beter de ‘lessen’ meenemen. Wat ik vooral heel prettig vond, is haar manier van benaderen. Met liefde, geduld en zorg geeft zij oprechte aandacht. Ondersteuning in een proces. Een absolute aanrader!
Claire

De Ontdekking is een praktijk voor lichaamsgerichte psychotherapie, gevestigd in het hart van Deventer.

Bezoek mij ook op: Facebook LinkedIn